حضور دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

حضور دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی

همزمان با اوج گرفتن تنش ها میان چین و آمریکا، دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه در دریای چین جنوبی به تردد پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۷۹
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، در اقدامی که موجب ناراحتی چین خواهد شد، دو ناو آمریکایی امروز دوشنبه در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی به گشت زنی پرداختند.

این اقدام ناوهای آمریکایی در حالی انجام می‌شود که روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از اعمال تعرفه‌های جدید بر کالاهای وارداتی از چین خبر داده بود.

در همین رابطه منابع آگاه از احتمال لغو مذاکرات تجاری پکن-واشنگتن به دنبال اعلام تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر افزایش مجدد تعرفه‌های گمرکی کالاهای چینی خبر می‌دهند.

ظاهراً «لیو هی» معاون نخست‌وزیر چین که قرار بود روز چهارشنبه در رأس هیأتی ۱۰۰ نفره به واشنگتن برود، سفر خود را لغو خواهد کرد.

دریای چین جنوبی، که خطوط حمل و نقل حیاتی از آن می‌گذرند، در سال‌های اخیر تبدیل نقطه‌ای تنش‌زا بین چین و چندین کشور منطقه شده است که هر کدام جزایر و صخره‌های آن را متعلق به خود می‌داند.

تایوان، فیلیپین، برونئی، مالزی و ویتنام همه مدعی بخش‌هایی از این دریا هستند.

چین ادعا می‌کند منطقه بزرگی از این دریا متعلق به آن است و به طور معمول نیروی دریایی آمریکا را متهم به اقدامات تحریک‌آمیز و دخالت در امور منطقه می‌کند.

مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار